DJECO - JÁTÉKOK Megfigyeltető puzzle - Lovaglás - Horse riding

DJECO - JÁTÉKOK Megfigyeltető puzzle - Lovaglás - Horse riding

DJECO - JÁTÉKOK Megfigyeltető puzzle - Lovaglás - Horse riding

Nincs raktáron
(Érdeklődjön üzenetben)
4 790 Ft
Lovak és lovaglók óriási puzzle
Ez nem csak egy egyszerű kirakó! Hihetetlen részletgazdagsággal, meseszépen illusztrált nagyméretű puzzle. A poszter alapján kell kirakni a képet, ha sikerrel jártál, tovább játszhatsz, mégpedig úgy hogy a keretből leválasztasz egy darabot, és megkeresed azt a tárgyat a kirakott képen, ami a darabkán szerepel.

Tartalma:

200 db puzzle rész
Kirakható kép mérete: 61 x 38 cm

A megfigyeltető puzzle különböző fejlesztő játékokra ad lehetőséget a képkirakás mellett. A legkézenfekvőbb játék, a puzzle szélreiről leválasztott kis méretű figurák azonos párjának a megkeresése a kép belsejében. Lehetséges még különböző játékszabályokban megállapodni és az szerint is lehet játszani.

Egy társasjáték javaslat a sokféle lehetőség közül:

Szegélykép gyűjtés

Barkobával kitatálni, melyikre gondolt az egyik játékos, majd ha meg is találta és megmutatta a kép belsejében a párját, a kicsi képet nem teszi vissza, hanem maga elé helyezi. Az nyer, akinek több kis képe gyűlik össze. Játszhatja 2, 3, 4 vagy több személy is.

A megfigyeltető puzzle valós ismeretet ad az adott tárgykörben, így tanulásra is alkalmassá teszi a témát.Ajánlott életkor: 6 - 12 éves korig

Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

Anyaga: keménykarton
Gyártó
Djeco