Logi-kacsa-láb Crazy Ducks - Djeco

Logi-kacsa-láb Crazy Ducks - Djeco
Logi-kacsa-láb Crazy Ducks - Djeco
Logi-kacsa-láb Crazy Ducks - Djeco
Logi-kacsa-láb Crazy Ducks - Djeco

Logi-kacsa-láb Crazy Ducks - Djeco

Üzletben raktáron
(Szállítási idő: 2-3 munkanap) 
3 890 Ft
Az Őrült kacsák kártyajáték egy izgalmas és mókás taktikai játék, melyet 2-4 fő részére ajánlunk. A játék során a célod az, hogy minél több kártyalapot megszerezz, ám ehhez titkolnod kell a 3 lábú kacsád színét az ellenfeleid elől. A játékhoz 70 lap tartozik, és a győztes az lesz, akinek a legtöbb lapja van a végén.

Az Őrült kacsák kártyajáték ideális a családoknak és baráti társaságoknak is. A játék könnyen tanulható és gyorsan játszható, így ideális választás egy kellemes esti programhoz. A játék időtartama rövid, így nem kell aggódnod, hogy hosszú órákat kell majd eltöltenetek a játékkal.

A Crazy Ducks - Djeco játék már megnyerte a gyermekek és a szülők szívét is. Ez a játék megkapta a Cannes-i Kreatív Játék Díjat is, amely bizonyítja, hogy valóban egy kiváló játékról van szó.

Az Őrült kacsák kártyajáték remek ajándék lehet a gyerekeknek és a felnőtteknek is. A játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a taktikai gondolkodást és a memóriát is. Ha szereted a kártyajátékokat és az izgalmas, taktikai játékokat, akkor ez a játék valóban neked való. Rendeld meg most és éld át együtt barátaiddal és családoddal az izgalom és a mókát, amit az Őrült kacsák kártyajáték nyújtani tud!
A Little Lovely
Asmodee
Blue Orange
B.toys
Brainbox
Buki
Castorland
Cocktail Games
Crealign
Depesche
Disney
Djeco
D-Toys
Eurekakids
Fisher-Price
Flow
Geomag
Hans im glück
Hasbro
Headu
Hot Wheels
Huch!
IMC Toys
JaBaDaBaDo
Keller & Mayer
Klein
Kosmos
Lego
Lena
Llorens
Marbushka
Mattel
Melissa & Doug
Mega Bloks
Napraforgó
Piatnik
Play&Go
Playmobil
Ravensburger
Scratch
Smart Games
Sycomore
Varázspalló
Waytoplay
Wobbel
Zazu